Eventmodul

Med CrewPlan's nye eventmodul er det nu blevet endnu nemmere at planlægge jeres events - Rekrutterering, Kommunikation, Opgavestyring - alt i en samlet pakke.

Opret ubegrænset antal events med hver sin dedikeret eventside, tilpasset ansøgningsskema samt individuelle opgaver som de frivillige nemt kan vælge imellem.

Læs mere om CrewPlan's eventmodul herunder.

Dedikeret eventside

Gør det nemt at rekruttere frivillige

CrewPlan Event modul

Eksempel på CrewPlan eventside

For at gøre det så simpelt som muligt at rekruttere frivillige, er det vigtigt at selve ansøgningsprocessen for de frivillige, er både indbydende samt nemt tilgængelig.
Med CrewPlan's eventmodul kan du nemt oprette dedikerede eventsider om jeres aktiviteter, hvor det er nemt at få information omkring jeres aktivitet der søges frivillige til.

Alle eventsider kan tilpasses med grafik og tekst sådan at det er nemt at lave indbydende eventsider, som er lette at navigere på både store og små skærme.

Tilpasset ansøgningsskema

Nem brugertilpasset ansøgningsformular

For at kunne tilpasses alle organisationers behov, er det nemt at tilpasse ansøgningsskemaet som de frivillige skal udfylde.
Hver event har sin egen tilpassede frivilligprofil med netop de felter som giver mening i forhold til det pågældende event.

Bed ansøgerne om at angive tøjstørrelse, fortælle om tidligere erfaring, eller sågar at uploade profilfoto, fødevarebevis eller noget helt tredje. Med CrewPlan er det super nemt at indsamle netop de informationer som er vigtige for at kunne afvikle jeres events.

Del filer med ansøgerne samt hold styr på GDPR og vær sikker på at alle frivillige har givet tilsagn til at I indsamler deres data med CrewPlan's eventmodul, alle events har seperate felter til at angive formål og privatlivspolitikker som den frivillige skal læse og godkende forinden data kan gemmes.

Tilpasset ansøgningsformular

Prøv CrewPlan gratis i 30 dage

Prøv CrewPlan gratis i 30 dage

Prøv CrewPlan gratis i 30 dage

Bemærk at der er en begræsning på 25 brugere samt max 2 vagtplaner med hver 25 vagter i prøveperioden.

Navn på jeres organisation, forening eller virksomhed.
Du oprettes som administrator for kontoen.
Du oprettes som administrator for kontoen.
Du modtager en pinkode som skal indtastes inden oprettelsen.
Du modtager en bekræftelses email med login oplysninger når kontoen er klar.
Vi vil så gerne vide hvor I bor henne.
Fortæl om hvem I er, hvad I laver, hvor mange frivillige I er.