Nyheder

Hop direkte til en specifik dato i vagtplanen

08-02-2019

Det er en længe ventet funktion som i dag er gjort tilgængelig for alle konti.

Nu kan du hoppe direkte til en specifik dato i en vagtplan, så du slipper for at skulle "bladre" derudaf (eller tilbage).

Klik på knappen "Vælg dato" og der vises en datovælger - tryk på OK og så hopper vagtplanen direkte til den dag. Bemærk at oversigten skifter til dagsvisning men du kan selvfølgelig nemt se hele ugen (eller måneden) i stedet ved blot at vælge en anden visning.

//MB

Sådan flytter og kopierer du vagter i CrewPlan

15-01-2019

Vidste du at i CrewPlan kan du nemt flytte og kopiere vagter direkte i vagtplanen ?

Hvis du får oprettet en vagt på en forkert dato eller hvis der efterfølgende sker ændringer for din begivenhed, kan du nemt flytte en vagt direkte inde i vagtplanen uden at du skal til at slette og oprette vagten igen.

For at flytte en vagt skal du blot holde CTRL-tasten nede når du trækker vagten til sin nye plads - se herunder hvor nemt det er. Når du flytter en vagt bliver de frivillige der er tilknyttet vagten fortsat på vagten. Modsat hvis du kopierer en vagt hvor der ikke rykkes de frivillige med over til kopien.


FLYTTE vagt = Hold CTRL tasten nede mens du trækker i vagten.
KOPIERE vagt = Hold Skift tasten nede mens du trækker i vagten.

//MB

Nu kan du vedhæfte filer til emails

20-12-2018

Der har fra flere brugere været et ønske om at kunne vedhæfte filer til de email der udsendes via CrewPlan.

Nu er det endelig muligt at gøre netop dette, du kan vedhæfte en eller flere filer som dine frivillige så kan hente når de læser beskeden.

For at vedhæfte en (eller flere) filer skal du blot trykke på knappen "File" og vælge den fil du ønsker at vedhæfte, der indsættes automatisk et tekstlink med navnet på filen du har vedhæftet. Husk at hvis det er en stor fil kan det tage et stykke tid før end filen er sendt til vores servere.

Samtidig vil vi også gerne benytte lejligheden til at ønske alle vores kunder og brugere en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Vi holder julelukket den 24, 25. og 26. december.

// MB

Email advisering 24 timer før en vagt

11-12-2018

Vidste du at CrewPlan kan sende en advisering til dine frivillige pr email ?

For at aktivere dette skal du gå ind på menupunktet Konto under Opsætning.

Her vises 5 faneblade og du skal klikke på nummer 2, Notifikationer.

Her kan du sætte en standard beskedtekst for våde SMS og email adviseringer. Bemærk at det kun er email advisering der er gratis og som kan slås til for samtlige vagter.

Hvis du ønsker at CrewPlan automatisk skal sende en advisering pr email, skal du krydse af i "Ja - Send email advisering" samt udfylde emnefeltet samt email tekst feltet.God fornøjelse med at automatisk email advisering.

// MB

SMS advisering med #title#

28-11-2018

Efter opfordring fra Jon hos Tapperiet er det nu muligt at der automatisk indsættes vagtens titel når der sendes en SMS advisering.

Du har nu mulighed for at indsætte følgende tags som erstattes : 

#name# som erstattes af den frivilliges fornavn.

#shiftstart# som erstattes af dato og tidspunkt for vagtens start.

#hours# som erstattes af det antal timer før vagtstart at denne sms udsendes.

#time# som erstattes af klokkeslet for vagtens start.

#title# som erstattes af titlen på vagten.


hvilket resulterer i denne besked hos den frivillige

//MB

Ny funktion - Måltid

23-11-2018

I dag er alle konti opdateret med den nye funktion Måltid som giver dig mulighed for at lade dine frivillige vælge (eksempelvis) et måltid mad, i forbindelse med at de vælger vagter i CrewPlan.

Se nedenstående video for en gennemgang af hvordan du bruger denne nye funktion.


Nem adgang til roller og brugergrupper

22-11-2018

I dag er der kommet en nem genvej til at tildele dine frivillige roller samt adgang til brugergrupper.

Log ind som administrator og tryk på menupunktet Brugerliste og find frem til den frivillige du gerne vil ændre roller eller brugergrupper for, tryk på ikonet  for at åbne vinduet.


I vinduet der åbner er der to faneblade, Roller samt Brugergrupper.

God fornøjelse med opdateringen :)

Lad dine frivillige vælge et måltid i.f.m. valg af vagt.

21-11-2018

Vi er ved at lægge sidste hånd - og test - på en kommende opdatering i CrewPlan, nemlig muligheden for at du kan lade dine frivillige vælge hvad de vil spise i.f.m. valg af en vagt. På den måde kan du sikre at dine indkøb til forplejning passer med hvad dine frivillige ønsker og hvor mange der kommer på vagt en given dag.

Det hele styres på den enkelte vagt hvor du vælger hvilke valgmuligheder dine frivillige har at vælge imellem, i ovenstående aftenvagt er der 3 måltider men også en valgmulighed "Jeg spiser ikke med" sådan at du ikke ender med at købe forplejning der ikke skal bruges.

Det er naturligvis muligt at bruge den nye funktion til andet end mad, måske tilbyder du dine frivillige noget andet end forplejning eller det kan bruges som en del af opgavestyringen.

Vi regner med at opdateringen er ude hos alle inden december 2018.

//MB

CrewPlan opdateringer og nyheder

21-11-2018

For at sikre at alle brugere nemt kan finde nyheder om opdateringer i CrewPlan, nye funktioner og oplysninger om planlagt service der kan påvirke driften, vil du fremadrettet blot skulle gå inde på vores hjemmeside og trykke på Blog.

CrewPlan har nu været i drift i snart et år og vi har fået en overvældende modtagelse, en lang række forskellige foreninger og virksomheder har valgt at bruge CrewPlan til at gøre det nemmere at kommunikere med deres frivillige.

Vi modtager løbende input med ønsker til nye funktioner eller til optimering af eksisterende funktioner, vi sætter pris på alt I sender også selv om der måske endnu ikke er blevet tid til at implementere dem alle.

Inden for ganske kort tid vil der blive adgang til en samling af instruktionsvideoer direkte her på hjemmesiden, der vil vi gennemgå samtlige funktioner i CrewPlan sådan at du altid kan finde hjælp til hvordan du bedst muligt udnytter de mange funktioner.

//MB